Dr. Erdem, obezitenin risk faktörlerini anlattı

24.04.2015

1. İstanbul Ulusal Beslenme ve Diyetetik Kongresi’ne katılan Medipol Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nihal Zekiye Erdem, obezitenin risk faktörlerinden bahsede..

a-9c2b-554d61eb0795-1_Ulusal_Beslenme_ve_Diyetetik_Kongresi.JPG

Haliç Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu tarafından 16-18 Nisan 2015 tarihleri arasında WOW İstanbul Convention Center’da düzenlenen kongreye Medipol Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nihal Zekiye Erdem ve öğrenciler katıldı. Kongrede “Kardiyometabolik Sendromda Tıbbi Beslenme Tedavisi” başlıklı konuşma yapan Dr. Erdem, kardiyovasküler hastalıklar, metabolik sendrom ve obezitenin risk faktörlerinden bahsederek, “Kardiyometabolik Sendrom”un önlenmesinde Amerikan Kalp Derneği’nin öngördüğü beslenme davranışları, diyet stratejileri ve tıbbi beslenme tedavilerini anlattı.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 11:39