Dr. Güzel’in “yurda dönüş projesi” kabul edildi

14.10.2014

Medipol Üniversitesi Uluslararası Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji AD Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Güzel’in bir anlamda yurda dönüş projesi olan “Parkinson Hastalığı Tedavisi İçin Yeni A2A Ad..

afce400ac-mustafa_guzel.jpg

ABD’den yurda dönerek Medipol’de göreve başlayan Yrd. Doç. Dr. Mustafa Güzel’in ilk projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmek üzere kabul edildi. TÜBİTAK’tan edinilen bilgiye göre, 2232 Yurda Dönüş Araştırma Burs Programı 2014 yılı 5.Dönem başvuruları değerlendirildi. Bu kapsamda BİDEB Değerlendirme ve Destekleme Kurulu’nun 25.09.2014 tarih 723 sayılı toplantısında Güzel’in başvurusu görüşüldü ve desteklenme kararı alındı. Güzel’in Parkinson hastalığı projesinin yanı sıra diğer nörodejeneratif bozukluklarla beraber, kanser ve diyabet ile ilgili projeleri de başvuru ve değerlendirme aşamasında olacak.

Son Güncelleme Tarihi: 22/03/2023 - 09:04