Dr. Rutkowska, Personel Eğitim Hareketliliği kapsamında Medipol'ü ziyaret etti

09.05.2014

Józef Piłsudski University of Physical Education’dan öğretim üyesi Dr. Izabela Rutkowska, Erasmus Personel Eğitim Hareketliliği Programı kapsamında Üniversitemizi ziyaret etti. Kampüslerimizi gezip..

282e9f94692-DrRutkowska_Erasmus_ziyaret.JPG

Polonya’nın başkenti Varşova’da bulunan Józef Piłsudski University of Physical Education’da görev yapan Öğretim Üyesi Dr. Izabela Rutkowska, 5-9 Mayıs 2014 tarihleri arasında yaptığı ziyarette Sağlık Bilimleri Fakültemiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Candan Algun ve bölümdeki öğretim üyeleri tarafından karşılandı. Dr. Rutkowska, ziyaret kapsamında 6-7 Mayıs tarihlerinde Kavacık Yerleşkemizde düzenlenen 3. Öğrenci Bilim Şenliği etkinliklerini izledi. Bölümdeki öğretim üyeleri ve lisansüstü eğitim alan öğrencilere “Görme Engelli Bireylerde Fizyoterapi” konulu bir seminer veren Rutkowska’ya Prof. Dr. Candan Algun tarafından plaket verildi.

Son Güncelleme Tarihi: 22/03/2023 - 10:34