Dr. Tarakçı, erken teşhis ve tedavinin rehabilitasyondaki önemini anlattı

23.12.2013

Sağlık Bilimleri Fakültesi FRT Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Devrim Tarakçı, 7. Uluslararası Özürlüler Vakfı Kongresi kapsamında “Erken Teşhis ve Tedavinin Rehabilitasyondaki Önemi” konusunda ..

-devrim-tarakci-kongre-foto.jpg

7. Uluslararası Özürlüler Vakfı Kongresi, “Yaşam Hakkı: Eşit Haklar ve Fırsatlar” teması ile 20-21 Aralık tarihlerinde Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi’nde gerçekleştirildi. Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Devrim Tarakçı, kongre kapsamında “Erken teşhis ve tedavinin rehabilitasyondaki önemi” konusunda bir konuşma yaptı. Engelli bireylerde erken dönem rehabilitasyonun önemine değinen Tarakçı, fizyoterapi ve rehabilitasyon çalışmalarının bireyin sosyal ve fiziksel gelişimi üzerindeki pozitif etkisini anlattığı konuşmasında, çalışmaların multidisipliner devam etmesinin önemini vurguladı.

Son Güncelleme Tarihi: 22/03/2023 - 15:58