Endüstriyel Tasarım Yarışmasında birincilik Medipol öğrencisinin

30.11.2017

Medipol Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğrencisi Kübra Araz, İMMİB Endüstriyel Tasarım Yarışmasında birincilik ödülüne layık görüldü.

124-IMMIB_Endustriyel_Tasarim_Yarismasi.jpg

İstanbul Maden ve Metal İhracatçı Birlikleri (İMMİB)’in Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde düzenlediği Endüstriyel Tasarım Yarışmasında farklı kategorilerde verilen ödüller törende sahiplerini buldu. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin de katıldığı törende Medipol Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı öğrencisi Kübra Araz’a birincilik ödülü takdim edildi. Plastik Mamul Banyo Temizlik Ürünleri Öğrenci Kategorisinde birinci olan Araz’a 7 bin TL’lik para ödülü ile yurtdışında yüksek lisans yapmak için eğitim bursu verildi. Aynı yarışmada Endüstri Ürünleri Tasarımı öğrencisi Seher Naz Ayhan ikinci olurken yine aynı bölümde eğitim gören Ceren Sayar ise mansiyon ödülüne uzandı. Öğrenciler çalışmalarını Yrd. Doç. Dr. Yasemin Soylu, Arş. Gör. Pelin Efilti ve tasarımcı Hatice Armağan tarafından yürütülen “Stüdyo” dersi kapsamında hazırladı. Öte yandan “Türkiye Tasarım Haftası” kapsamında İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamuller İhracatçı Birlikleri  (İKMİB)’in gerçekleştirdiği “Metal ve Plastik kategorilerindeki Ambalaj  Tasarım” yarışmasında  Medipol Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümünden Asude Nur Sancaktutan Plastik Ambalaj Öğrenci Kategorisinde “Mico Milk &Cookies” tasarımı ile, Seher Naz Ayhan Metal Ambalaj Öğrenci kategorisinde “İri Göz” tasarımı ile 3. lük derecesine sahip oldu.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 10:43