Fizyoterapi Bölümü SABAK tarafından değerlendirildi

05.12.2018

İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünün yaptığı akreditasyon başvurusunu değerlendiren SABAK heyeti, eğitim-öğretim faaliyetlerinin kalite v..

dd

İstanbul Medipol Üniversitesi akademik programlarını akredite etmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünün (FTR) yaptığı başvuruyu değerlendiren ‘Sağlık Bilimleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (SABAK)’ 2 gün boyunca eğitim-öğretim faaliyetlerinin kalite ve yeterlik açısından denetimini yaptı, akademisyenlerimizden bilgi aldı. Merkezi Ankara’da bulunan SABAK adına Prof. Dr. Özlem Ülger, Prof. Dr. Ayşe Karaduman, Doç. Dr. Deran Oskay ile Dr. Öğr. Üye Müge Tunçer, FTR Bölümünün akreditasyona uygunluğunu denetledi. İstanbul Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan Kunter de SABAK heyeti ile görüşme gerçekleştirdi.

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 15:21