Fizyoterapinin püf noktaları Medipol’de anlatıldı

26.02.2018

Medipol Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Kulübü tarafından düzenlenen söyleşiye katılan Fizyoterapist Kerim Yapar, meslekte bilinir olmak için kalıcı işler yapılmasının önemine dikkat çek..

d

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Kulübü tarafından düzenlenen etkinlikte öğrencilerle bir araya gelen Fizyoterapist Kerim Yapar, kariyer öyküsünü ve deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Meslekte bilinir olmak için kalıcı işler yapılmasının önemine dikkat çeken Yapar, öğrencilerin ‘işsiz kalacağım’ kaygısı duymak yerine uzun vadeli planlar yapıp bu noktada çalışmaları gerektiğinin altını çizdi. Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Yapar, Türkiye’de 13 bin mezun fizyoterapist olduğunu açıkladı. Yapar, “Mesleğin temel noktası hastayla aranızdaki iletişim. Diğer mezunlardan ayrılmak için sahaya inin ve hastalarla iletişim kurun. Hastayı tedavi edip iyi iletişim kuramıyorsanız o hasta size referans olmaz ve iş yapamazsınız.” dedi.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 11:37