Gambia Yükseköğretim Bakanı, Rektör Aydın’ı ziyaret etti

29.03.2016

Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın, Gambia Yükseköğretim Bakanı Doç. Dr. Aboubacarr A.Senghore ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

9d19-a1bcf28e12eb-Gambia_Yuksekogretim_Bakani.JPG

Gambia Yükseköğretim Bakanı Doç. Dr. Aboubacarr A.Senghore ve beraberindeki heyet, Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın’ı ziyaret etti. 28 Mart 2016 Pazartesi günü Kavacık Kampüsünde gerçekleşen ziyarette Rektör Aydın ve Bakan Senghore’nin yanı sıra Gambia Büyükelçisi Momodou Badjie, Türkiye-Gambia İş Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Aygün Karakaş, İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekanımız Doç. Dr. Nihat Alayoğlu ve heyetteki diğer isimler yer aldı. Toplantıda Medipol Üniversitesi ile Gambia Üniversitesi arasında yapılacak akademik işbirliği protokolü imzalandı.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 15:11