Gebe Okulu’nda 2.yıl başladı

29.09.2014

Geçtiğimiz eğitim öğretim döneminde kurulan Medipol Üniversitesi Gebe Okulu’nun ikinci eğitim yılı açılışı yapıldı.

28c6bda762f-gebe_okulu.jpg

Eğitime Medipol Sağlık Grubu hastanelerine kayıtlı çok sayıda hamile ve eşlerinin yanı sıra Hemşirelik, Ebelik ve Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencilerimiz de büyük ilgi gösterdi. Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Filiz Okumuş, eğitim sırasında kullandığı bilinçaltı tekniği ile anne adaylarının doğum korkuları üzerine çalıştıklarını ve katılımcıların gün sonunda doğum korkularını yenmiş olarak ayrıldıklarını söyledi. Okumuş ayrıca, eğitim alan hamilelerin doğumları hakkında doğumhane çalışanlarından ve hekimlerden pozitif geri bildirimler aldıklarını ifade etti. Anne adaylarına bireysel danışmanlık hizmeti de verilen eğitimler, ayda bir cumartesi günü, gün boyu sürecek şekilde düzenleniyor.

Son Güncelleme Tarihi: 22/03/2023 - 09:14