Geleneksel Gonyometre Törenleri gerçekleşti

15.06.2023

Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon İngilizce ve Türkçe Bölümleri tarafından düzenlenen Geleneksel Gonyometre Törenlerinde devir teslimler gerçekleşti.

gonyometre1.jpg

Geleneksel Gonyometre Devir Teslim Töreni, İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü akademisyen ve öğrencilerinin katılımıyla yapıldı. Türkçe ve İngilizce FTR Bölümleri için iki ayrı günde Güney Kampüs Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törene Prof. Dr. Nur Tunalı, Prof. Dr. Z. Candan Algun, Doç. Dr. Esra Atılgan, Doç. Dr. Devrim Tarakcı ve Doç. Dr. Pınar Kaya başta olmak üzere bölüm akademisyenleri, öğrenciler ve velileri katılım gösterdi. İsmini fizyoterapistlerin meslek uygulamalarında sık kullandıkları bir ölçüm aracı olan gonyometreden alan törenlerde, öğrenciler için beyaz önlük giyme merasimleri de gerçekleştirildi. Hem eğlenceli hem duygusal anların yaşandığı törenler, 4. sınıf temsilcilerinin 3. sınıf temsilcilerine bölüm flamalarını ve gonyometrelerini teslim etmeleri ile sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 16/06/2023 - 12:56