Hemşirelik öğrencileri, Trabzon'dan üçüncülük ödülü ile döndü

12.05.2014

Hemşirelik 3.sınıf öğrencilerimizin “Hemodiyaliz Tedavisi Alan Hastaların Hastalığı Kabul Düzeyinin Belirlenmesi” konulu sözlü sunumu, Trabzon’da düzenlenen 13. Hemşirelik Öğrencileri Kongresinde ü..

-3dab097bebb9-Hemsire_ogrenci_odul.jpg

1-3 Mayıs tarihleri arasında bine yakın öğrencinin katılımıyla Trabzon’da düzenlenen 13. Hemşirelik Öğrencileri Kongresinde Medipol’ü 3.sınıf öğrencileri temsil etti. Öğrenciler Ebru Karaca, Merve Karakaş, Rabia Uslubaş, Ceylan Yılmaz, Derya Küçüktaş, Gamze Sarıkaya, Merve Yılmaz, Şeyma Pınar, Şeyma Aydemir ve Yağmur Özoğul tarafından Öğr. Gör. Pınar Doğan’ın danışmanlığında hazırlanan “Hemodiyaliz Tedavisi Alan Hastaların Hastalığı Kabul Düzeyinin Belirlenmesi” konulu sözlü sunum, bilimsel kurul tarafından üçüncülük ödülü almaya layık görüldü. Kongreye katılarak sunumlarını yapan ve ödüllerini alan Ebru Karaca, Rabia Uslubaş ve Ceylan Yılmaz, önümüzdeki yıl Kayseri’de düzenlenecek olan kongreye de mutlaka katılacaklarını söylediler.

Son Güncelleme Tarihi: 22/03/2023 - 10:27