İpşirli ‘Büyük Ödülü’ Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden aldı

19.12.2018

Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü’ne layık görülen Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Mehmet İpşirli’ye ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi.

6

Tarih ve sosyal bilimler alanında Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü’nün sahibi olan İstanbul Medipol Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet İpşirli ödülünü teslim aldı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen törende konuşan İpşirli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden ödül almanın kendisi için ulaşabileceği en önemli şeref ve mazhariyet olduğunu söyledi. Sinema alanında Türker İnanoğlu, müzikte Erol Sayan ve fotoğrafta İzzet Keribar’ın ödül aldığı programda vefa ödülü ise Mehmet Akif Ersoy adına torununa takdim edildi.

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 15:06