İşletme Yönetimi ile Bankacılık ve Finans yüksek lisans programları açıldı

16.10.2015

Medipol Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi Tezli/Tezsiz Yüksek Lisans ile Finans ve Bankacılık Tezli Yüksek Lisans Programı’na öğrenci kabulüne başladı.

65d608385-Kavacik_ka

Bankacılık ve Finans Tezli Yüksek Lisans Programı’nda; bankalar, finansal kiralama şirketleri, faktöring şirketleri, finansman şirketleri, bağımsız denetim kuruluşları, aracı kurumlar, sigorta şirketleri, BDDK, SPK, Borsa İstanbul, Merkezi Kayıt Kuruluşu ve Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası çalışanlarına %40 indirim sağlanacak. İşletme Yönetimi Tezli/Tezsiz Yüksek Lisans Programı’nda ise sivil toplum kuruluşları, kamu ve özel sektör kuruluşlarında çalışan yöneticiler, 5 yıl ve üzeri profesyonel iş deneyimi olan çalışanlar ile özel sektör şirketlerinin sahibi, ortağı ve bu kişilerin eş ve çocuklarına %40 indirim sağlanacak. Son başvuru tarihi 23 Ekim 2015 olan programlarla ilgili detaylı bilgi için tıklayınız...

Online başvuru adresi: mebis.medipol.edu.tr

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ