Józef Piłsudski University'den Dr. Anna Cabak, spa ve masaj terapisini anlattı

18.04.2014

Polonya’nın başkenti Varşova’da bulunan Józef Piłsudski University of Physical Education’dan öğretim üyesi Dr. Anna Cabak, Erasmus Personel Eğitim Hareketliliği kapsamında Üniversitemizi ziyarete e..

375abcec-e22b-4e16-b2cb-8c3a1f887ac1-anna-cabak.jpg

Erasmus Değişim Programı çerçevesinde Erasmus anlaşması sağladığımız Polonya’nın başkenti Varşova’da bulunan Józef Piłsudski University of Physical Education’dan öğretim üyesi Dr. Anna Cabak, Erasmus Personel Eğitim Hareketliliği kapsamında Üniversitemizi ziyarete etti. 7-11 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleşen ziyarette Dr. Cabak, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Candan Algun başta olmak üzere bölümdeki öğretim üyeleri tarafından karşılandı. Cabak, ziyaret kapsamında Bağcılar’daki Medipol Üniversitesi Hastanesi’nde Ortopedi ve Travmatoloji ile Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon ünitelerini gezdi. Cabak bölümdeki öğretim elemanları ve öğrencilere spa ve masaj terapisi konusunda seminer verdi. Seminerin sonunda Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatma Mutluay, Erasmus Programına katkısından ötürü Cabak’a plaket verdi.

Son Güncelleme Tarihi: 22/03/2023 - 10:48