Ana içeriğe atla

Kalbinizde ne varsa tedavisi Medipol'de

07.12.2012

Türkiye’nin en önemli kalp hekimlerinden oluşan güçlü kadrosu, ileri teknolojik alt yapısı ve modern tedavi yöntemleriyle Medipol Üniversitesi Kalp Damar Cerrahisi Hastanesi hizmetinizde!

327-medipol_kalp.jpg

Türkiye’nin en önemli kalp cerrahlarından Prof. Dr. Halil Türkoğlu ve Prof. Dr. Atıf Akçevin, çalıştıkları hastanede her türlü cerrahi işlemi yapabilecek bir ekibe ve teknolojik alt yapıya sahip olduklarını anlattılar. Bazı hastanelerin sadece erişkin cerrahisi, hatta erişkin cerrahisinin bazı alanlarında hizmet verdiklerini kaydeden ikili, Medipol Üniversitesi Kalp Damar Cerrahisi Hastanesi’nde, prematüre doğmuş bebeklerden ileri yaştaki hastalara kadar her yaştaki hastanın kalp sorunlarına her türlü müdahaleyi yapabildiklerini söylediler.

800 gramlık prematüre bebekten 90 yaşındaki hastaya

Çocuk ve erişkin kardiyolojisi ile kalp damar cerrahi açısından uyum içinde olan güçlü bir ekibin Medipol’de bir arada çalıştığını vurgulayan Kalp Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Halil Türkoğlu, güçlü bir yenidoğan yoğun bakım ünitesine sahip olduklarını ve özellikle prematüre bebeklere müdahale edebildiklerini söyledi. 26 adet yoğun bakım yatağı ile kalp cerrahisine özel tam teşekküllü 2 adet ameliyathaneye sahip olduklarını anlatan Dr. Türkoğlu, “Kalp Damar Cerrahisi Hastanemiz; erişkin kardiyolojisi, çocuk kardiyolojisi, koroner bypass uygulama, kalp kapağı tamir ve değişim uygulama, doğumsal kalp hastalıkları cerrahisi, atardamar hastalıkları girişimi, anjiyo uygulama, toplardamar hastalıkları girişimlerinin (varis cerrahisi) tümünü bir arada yapabilen bir merkez.” dedi.

Son Güncelleme Tarihi: 24/03/2023 - 12:27