Masallar ve Çağdaş Yorum Sergisi açıldı

12.05.2016

Medipol Üniversitesi öğrencileri tarafından hazırlanan “Masallar ve Çağdaş Yorum Sergisi”, Kavacık Kampüsünde ziyaretçilere açıldı.

d

Medipol Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin hazırladığı “Masallar ve Çağdaş Yorum Sergisi” ziyaretçilere açıldı. “Güvercin Pi’nin Düşü ve Küçük Prens” temalı sergi, Kavacık Kampüsü C Blok 4. kattaki lobide hazırlandı. Serginin açılışında Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın, Prof. Dr. Atilla Dikbaş, Prof. Dr. Zeynep Sözen, Yrd. Doç. Dr. Aysun Güner ve Ressam Gürol Sözen kısa birer konuşma yaptılar. Medipol öğrencilerinin hazırladığı eserlerden oluşan sergi, öğrencilerin hazırladığı bir hikaye olan “Güvercin Pi’nin Düşü” ile Dünya edebiyatında önemli yeri olan “Küçük Prens” masalını konu alıyor. Oluşturdukları hikâyeleri metinleriyle birlikte resimlere aktaran öğrencilerin çalışmaları sergide beğeni topladı. Sergide öğrencilerin çalışmalarına ödüller verilirken “Güvercin Pi’nin Düşü” masalı için bestelenen eser, piyano ve gitar eşliğinde öğrenciler tarafından yorumlandı. Sergi 1 Haziran’a kadar ziyarete açık olacak.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 11:59