Mavi Marmara dosyası Medipol’de masaya yatırıldı

16.04.2015

Av. Gülden Sönmez ve Av. Cihat Gökdemir’in konuşmacı olarak katıldığı “Mavi Marmara Davası Paneli”nde Mavi Marmara olayının hukuki ve Uluslararası Ceza Mahkemesi’nde devam eden süreçleri konuşuldu.

565746b4-4236-4ea5-aa74-4a72e57ff794-mavi_marmara_davasi_paneli.jpg

İMU İnsani Yardım Kulübü’nün organizasyonuyla Kavacık Kampüsü’nde gerçekleştirilen Mavi Marmara Davası Paneli’ne Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Aydın ve öğrenciler katıldı. Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Selman Öğüt’ün moderatörlüğünü yaptığı panelde Av. Gülden Sönmez Mavi Marmara davasının uluslararası boyutunu anlatırken, Av. Cihat Gökdemir de Türkiye’de açılan davaları ve gemide saldırı anında yaşananları öğrencilerle paylaştı. Soru-cevap şeklinde devam eden panelin sonunda konuşmacılara plaket takdim edildi.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 11:49