Medipol, 1. İstanbul Sağlık Yönetimi Öğrenci Kongresine katıldı

21.04.2014

Marmara ve İstanbul Üniversitelerinin organizasyonu ile bu yıl ilki gerçekleştirdikleri İstanbul Sağlık Yönetimi Öğrenci Kongresi, 16-17 Nisan 2014 tarihinde İstanbul Üniversitesi Kongre ve Kültür ..

fa-652cd49129fd-Saglik_Yonetimi_Kongre.jpg

Sağlık Yönetimi alanında yapılan ilk öğrenci kongresi olan etkinlikte, öğrenci bildirileri ve posterlerinin yanı sıra konuşmalar yer aldı. Kongrede Medipol’ü Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Huriye Çatalca ile öğretim üyesi Prof. Dr. Osman Hayran temsil etti. Prof. Hayran, “Sağlık Yöneticilerinin Diğer Sağlık Meslekleri ile İlişkisi ve Rolleri” başlıklı bir konuşma yaparken Prof. Çatalca ise “Kapanış ve Değerlendirme Toplantısı”na başkanlık etti ve kongrenin genel değerlendirmesini yaptı. İstanbul’daki sağlık yönetimi bölümlerinin organize etmesi ve tüm Türkiye’den bölüm öğrencilerinin katılımı şeklinde organize edilen kongreye önümüzdeki yıl Medipol Üniversitesi'nin ev sahipliği yapması planlanıyor.

Son Güncelleme Tarihi: 22/03/2023 - 10:45