Medipol ailesi, 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı

15.03.2013

Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencileri, 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

-8a71-09caa4db778b-tip_bayrami.jpg

Sultanahmet Four Seasons Hotel’de gerçekleştirilen 1. Tıp Bayramı Gecesi’ne Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Naci Karacaoğlan, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan Kunter, Medipol Mega Hastaneler Kompleksi Başhekimi Prof. Dr. Gazi Yiğitbaşı, Kadıköy Medipol Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Keskin ve Medipol Hastanesi İnsan Kaynakları Müdürü Sevgi Yiğit’in de aralarında olduğu öğretim üyeleri, öğrenciler ve idari personel katıldı. Öğrenci Konseyi Başkanı Aziz İhsan Tavuz’un açılış konuşması ile başlayan gecede Prof. Dr. Naci Karacaoğlan günün öneminden bahsetti. Medipol Üniversitesi öğrencilerinin müziği eşliğinde yenen yemek ve ardından gerçekleştirilen çekilişle renklenen gece, önümüzdeki yıllarda gelenekselleşerek devam etmesi dilekleri ile son buldu.

Resimleri görmek için Tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi: 24/03/2023 - 11:10