Medipol, Avrasya Yükseköğretim Zirvesi’nde temsil edildi

23.02.2016

Medipol Üniversitesi, Haliç Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen EURIE Avrasya Yükseköğretim Zirvesi’nde temsil edildi.

751d9609-EURIE_Avrasya_Yuksekogretim_

Avrasya bölgesindeki üniversitelilerle akademik işbirliği oluşturma amacıyla Avrasya Üniversiteler Birliği (EURAS) tarafından organize edilen EURIE Avrasya Yükseköğretim Zirvesi Haliç Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Zirvede üniversitemizi temsilen Öğretim Üyelerimiz Yrd. Doç. Dr. Duygu Erten, Yrd. Doç. Dr. Ramazan Sertan Özdemir, Yrd. Doç. Dr. Rana Atabay, Yrd. Doç. Dr. Tuğba Toz Akalın ve Yrd. Doç. Dr. Tunçer Baykaş’ın yanı sıra idari personellerimiz Funda Ayvaz Karabağlı ve Kevser Mercan da hazır bulundu. Zirvede Medipol Üniversitesi adına stant kurularak çeşitli ülkelerden gelen temsilcilerle temaslarda bulunuldu.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 09:20