Medipol Bilim Şenliği ilk adımını attı

24.05.2012

Medipol Bilim Şenliği ilk adımını attı

d

Medipol Üniversitesi 1. Bilim Şenliği öğrencilerin ve hocaların katılımı ile yapıldı. Rektör Sabahattin Aydın, açılış konuşmasında bu tür bilimsel çabaların üniversiteler için önemine değinirken, katkı sunan tüm öğrencilere teşekkür etti. Yrd. Doç. Dr. Esra Çikler’in koordinatörlüğünde gerçekleştirilen etkinliğe Almanya Leibniz Institute’den Cenk Aktaş misafir konuşmacı olarak katıldı. Aktaş, enstitüde yürütülen nanotıp ve nanobiyoteknoloji çalışmalarını anlattı. Daha sonra öğrenciler 11 sunum gerçekleştirdi. Sunumların ardından ödül törenine geçildi. En başarılı sunum, en başarılı poster ve bilimsel çalışmayı destek ve teşvik ödüllerinin verildiği şenlikte sunum dalında birinciliğe Beslenme ve Diyetetik 2. Sınıf Öğrencisi Merve Göksu Şensöz layık görüldü. Etkinlikte En İyi Poster ödülü Tıp Fakültesi 1. Sınıf öğrencileri Lamia Şeker, Ali Behram Solar ve Serhan Akın’a, “Diş fırçası bakteri yuvası mı?” başlıklı çalışmaları ile sunuldu. Bilimsel çalışmayı destek ve teşvik ödülü ise Tıp Fakültesi 1. Sınıf öğrencisi Merve Oya Kabakçı’ya verildi.

Son Güncelleme Tarihi: 24/03/2023 - 15:18