Medipol Gebe Okulu tamamlandı

09.05.2016

Gebelik sürecini doğal seyrinde tamamlayarak çocuklarına sağlıklı bir gelecek sunmak isteyen anne adaylarının katıldığı Medipol Gebe Okulu, alanında uzman isimlerin verdiği eğitimlerle tamamlandı.

84-4f62-91c8-3ac2f9a6096b-Ebelik_Okulu_2016.JPG

Medipol Üniversitesi Gebe Okulu, alanında duayen isimlerin katılımıyla Kavacık Kampüsünde gerçekleştirildi. Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Asiye Kocatürk’ün koordinatörlüğünde 29-30 Nisan ve 6-7 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Gebe Okulu’nda aralarında Prof. Dr. Haluk Yavuzer, Prof. Dr. Bülent Şerbetçioğlu, Prof. Dr. Muazzez Garipağaoğlu ve Doç. Dr. Arzu Yükselen’in de olduğu 13 akademisyen anne adaylarına gebelik dönemine yönelik eğitimler verdi. Eğitimlerde anneliğe hazırlık, lohusalık, doğum ağrısı, anne sütü ve emzirme, 0-3 yaş çocuk gelişimi ile anne bebek iletişimi gibi konular ele alındı.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 12:05