Ana içeriğe atla

Medipol İletişim ilk öğrencilerini bekliyor

15.06.2016

Sağlık bilimleri alanındaki tecrübesini sosyal bilimler alanına da taşıyan Medipol; Hukuk, İnsan-Toplum ve Eğitim Fakültelerinin ardından bu sene İletişim Fakültesi ile sosyal bilimler alanındaki i..

1d-459b-b3dc-028aaf03876a-Fotos.jpg

2016-2017 eğitim öğretim döneminde eğitime başlayacak olan İletişim Fakültesi’nde, iletişim dünyasına donanımlı iletişimciler kazandırılması hedefleniyor. Güçlü ve deneyimli bir akademik kadroyla yola çıkan Fakültede; Gazetecilik, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık (Türkçe ve İngilizce), Medya ve Görsel Sanatlar ile Yeni Medya ve İletişim Sistemleri olmak üzere 5 bölümde lisans eğitimi verilecek. Gazetecilik Bölümü, ilk öğrencilerini tam burslu bir şekilde kabul edecek.

 

UYGULAMALI İLETİŞİM EĞİTİMİ
Öğrenciler teorik iletişim eğitimi ile birlikte özel olarak tasarlanmış iletişim atölyelerinde uygulamalı eğitim de alacak. Halkla ilişkiler ajansı, reklam ajansı, sosyal medya ajansı, belgesel ve film yapım atölyesi, görsel tasarım atölyesi, kurgu atölyesi, radyo-TV stüdyoları ve medya merkezinde çalışma imkânı bulacak olan öğrenciler eğitim hayatları devam ederken sektörel deneyim de kazanmış olacak. Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi, İstanbul’un iletişim sektörünün kalbi olması avantajını kullanarak sektörden isimleri öğrencilerle buluşturacak.

SEKTÖRLE GÜÇLÜ İŞBİRLİĞİ
Medya ve iletişim sektöründe yer alan kurumlarla gerçekleştirilen işbirlikleri ve ortak projeler sayesinde öğrenciler, eğitimleri süresince sektörü yakından tanıyarak deneyim elde etme fırsatı bulacak. Öğrenciler, sektörde kariyer sahibi isimlerle bir araya gelerek onların tecrübelerinden faydalanma imkânı bulacak. Çeşitli kurumlarla yapılacak işbirlikleri sayesinde sektörel projelerde yer alma imkânına sahip olacaklar. Medipol Üniversitesi’nin, iletişim disiplininde günümüzün yükselen değeri “sağlık turizmi ve iletişimi” alanındaki kurumsal gücü, iletişim fakültesi öğrencileri için motive edici bir güç olacak.

AYDIN: SOSYAL BİLİMLERDE BAŞLATILAN ATILIM İLETİŞİM FAKÜLTESİ İLE DAHA DA İLERİ TAŞINIYOR
Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın, Medipol Üniversitesi’nin sosyal bilimler alanında başlattığı atılımı İletişim Fakültesi ile bir adım daha öteye taşıdığını belirterek ülkemizin ihtiyacı olan gerek akademik gerekse de mesleki kadroyu yetiştireceklerini söyledi. İletişim Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Ali Büyükaslan ise yurt içi ve yurt dışında kariyer yapmış, aynı zamanda sektörel deneyime sahip öğretim üyelerinden oluşan güçlü bir akademik kadro ile eğitime hazır olduklarını belirtti. Büyükaslan, İletişim Fakültesinin yenilikçi, modern ve donanımlı altyapısıyla ilk öğrencilerini heyecanla beklediğini söyledi.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 11:35