Medipol konseri Ali Emiri’de yapıldı

18.01.2012

İstanbul Medipol Üniversitesi Tük Müziği Korosu, Fatih Emiri Kültür Merkezi’nde konser verdi.

d

Öğretim üyeleri ve öğrencilerin birlikte yer aldığı topluluk, Şef Dr. Aylin Şengün Taşçı’nın yönetiminde Türk Müziği’nden örnekler sundu. Gecede saz sanatçılarından kanunda Bahadır Şener, udda Hakan Aydınlık, kemençede Nevâ Gülses, çelloda Dilek Yüzlüer ve ritimde Ferruh Yarkın sahne aldı. Konserde İstanbul Devlet Türk Müziği Topluluğu ses sanatçısı Osman Ziyagil konuk solist olarak sahne aldı.

Öğretim görevlileri, araştırma görevlileri ve öğrencilerin yanı sıra, konserde, Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şeref Demirayak, Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Huriye Çatalca ve Sosyal Bilimler Enstitü Müdürü Prof. Dr. Nevzat Koç da şarkıları seslendirdi. Salonu hınca hınç dolduran izleyiciler de şarkılara eşlik ettiler. Haftalardır konser için hazırlanan koronun şarkıları izleyicilerden yoğun alkış aldı. Konserin sonunda Rektör Prof. Dr. Sabahattin Aydın ve Genel Sekreter Prof. Dr. Ömer Ceran, Aylin Şengül Taşçı’ya çiçek sundular. Dinleyiciler, konser bitiminde alkışlarıyla koroyu tekrar tekrar sahneye çağırdı.

06 OCAK 2012

Son Güncelleme Tarihi: 24/03/2023 - 15:44