Medipol, Konya’dan ödüllerle döndü

06.05.2015

Konya’da düzenlenen 13. Ulusal Sinirbilim Kongresi’nde Medipol Üniversitesi Öğretim Görevlilileri Taha Keleştemur ve Betül Polat poster dalında birinciliği paylaşırken, sözlü sunumlarda Öğretim Gör..

81-Konya_13_Ulusal_Sinirbilim_Kongresi.jpg

Konya Selçuk Üniversitesi tarafından 30 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen 13. Ulusal Sinirbilim Kongresi’ne Medipol Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Gürkan Öztürk, Prof. Dr. Ertuğrul Kılıç, Prof. Dr. Lütfü Hanoğlu, Doç. Dr. Hanefi Özbek, Yrd. Doç. Dr. Deniz Atasoy, Yrd. Doç. Dr. İlknur Keskin, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı. Üniversitemiz adına 6 poster ve 1 sözlü sunumun yapıldığı kongrede poster dalında Öğretim Görevlisi Taha Keleştemur’un “P2x7 Reseptörünün Farede Epilepsi Sonrası Rolü" adlı sunumu ile Öğretim Görevlisi Betül Polat’ın "Yetişkin Ambystoma Mexicanum (Axolotl) Omurilik Kültür Protokolü ve İmmunolojik Hücre Tayini” adlı çalışması birinci olurken, sözlü sunumlarda Öğretim Görevlisi Ahmet Burak Çağlayan’ın “In Vivo ve In Vitro P2x7 Reseptörü Aracılı Nöronal Sağkalım Mekanizması” adlı sunumu ikinci oldu.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 11:30