Medipol öğrencileri "Anadolu’da Yemek-Mutfak-Beslenme Kültürü" sempozyumuna katıldı

28.10.2014

Medipol Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencileri, "Anadolu’da Yemek-Mutfak-Beslenme Kültürü" konulu öğrenci sempozyumuna katıldı.

-bea2-9221ebf6ed81-beslenme_anadoluda_yemek.jpg

Bölüm Başkanı Prof.Dr. Muazzez Gariağaoğlu başkanlığında ikincisi 24 Ekim 2014 tarihinde Okan Üniversitesi’nde düzenlenen sempozyuma Türkiye’nin her yerinden yaklaşık 800 öğrenci iştirak etti. Bölümün 3.sınıf öğrencilerinden Elif Tuğba Ok’un "Anadolu Yemeklerinde Fast Food", Nejla Kazoğlu’nun da "Güneydoğu Anadolu Mutfağı" konuşmaları büyük ilgi gördü. Katılımcılar arasında yapılan oylama sonucu önümüzdeki yıl sempozyumun Medipol Üniversitesi’nde yapılmasına karar verildi.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 16:08