Medipol öğrencileri Kutlu Doğum’u unutmadı

16.04.2015

Medipol Üniversitesi öğrencileri, Kutlu Doğum Haftasında hocaları ve arkadaşlarına Hz. Muhammed’i simgeleyen gül dağıtıp gülsuyu ve gül lokumu ikram ettiler. Lobi alanında ise sanatçı Hasan Aycın’ı..

2b3b932a-4a2d-40d6-86ce-8cba051a8b4a-kutlu_dogum_2015.jpg

Medipol Üniversitesi öğrencileri, İslam Peygamberi Hz. Muhammed’in miladi takvimle doğum tarihi olarak kabul edilen 20 Nisan tarihini de içinde barındıran ve her yıl 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Kavacık Kampüsümüzde hocaları ve arkadaşlarına gül dağıtıp gülsuyu ve gül lokumu ikram ettiler. 17 kulübün ortaklaşa düzenlediği etkinlikler kapsamında lobi alanında ise Hasan Aycın’ın Hz. Muhammed konulu çizgileri sergilenmeye başladı. 20 Nisan Pazartesi günü de Doç. Dr. Casim Avcı ve Doç. Dr. Kamil Yaşaroğlu’nun katılımı ile "Hz. Peygamberin Hayatından Günümüze Mesajlar" başlıklı bir panel düzenlenecek. Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Akif Aydın’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilecek panel, saat 15.30’da C Blok, Amfi 4’te başlayacak.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 11:52