Medipol öğrencileri Şanlıurfa'da bir ilkokula kırtasiye ve giyim yardımında bulundu

19.11.2014

İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri bir sosyal sorumluluk projesine imza atarak Şanlıurfa'da bir ilkokula kırtasiye ve giyim yardımında bulundu.

2ef49d4d-103c-4d8f-9851-7bb5ab4bdfe7-Urfa_yardim.jpg

İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri “Geleceğe Işık Tut” adlı sosyal gönüllülük projesi dahilinde Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bulunan Şehit Kemal Karakayalı İlkokulu öğrencilerine kırtasiye ve giyim eşyası yardımında bulundu. Çocuk Gelişimi Bölümü 1. Sınıf öğrencilerimizden Merve Yanık’ın önderliğinde toplanan yardımlar ihtiyaç sahiplerine gönderildi. Şehit Kemal Karakayalı İlkokulu öğretmenlerinden Ezgi Altınparmak’a bölümümüz öğrencilerine verdiği destek ve yardımları çocuklara ulaştırdığı için teşekkür ediyoruz.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 15:56