Medipol öğrencileri UOK 2012’de

04.05.2012

İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 2. Sınıf öğrencileri, UOK 2012’de tebliğ sundu.

Uludağ Üniversitesi’nin düzenlediği 11. Ulusal Öğrenci Kongresi, geçtiğimiz hafta Bursa’da, Prof. Dr. Mete Cengiz Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Ülke genelinden pek çok üniversiteden 850 öğrencinin katıldığı kongre kapsamında 70 sunuma imza atıldı.

Kongrede Medipol Üniversitesi’ni Hemşirelik Bölümü 2. Sınıf öğrencileri Şeyma Aslanbay, Merve Aslanbay, Eda Keskin, Kübra Taşdelen, Hatice Erim, Kübra Kurtyemez, Gizem Şen, Rabiya Yaman, Şerife Ertek, Elif Aydın, Gizem Su Akyurt temsil etti. “Eleştirel Düşünme Becerileri” hakkında bir sunum yapan öğrenciler, iletişim becerileri hakkında da 3 adet poster sunumu yaptılar.

Son Güncelleme Tarihi: 24/03/2023 - 15:25