Medipol öğrencilerinden MAPFRE Genel Sigorta’ya ziyaret

20.10.2015

Medipol Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencileri, eğitim ve mesleki uyum programı kapsamında MAPFRE Genel Sigorta şirketini ziyaret etti.

6dd1-460b-ac67-0c7b6e244c9b-MAPFRE_Saglik_Yonetimi.jpg

Medipol Üniversitesi Sağlık Yönetimi 4. sınıf öğrencilerinden oluşan bir grup, 2 gün süren eğitim ve mesleki uyum programı kapsamında MAPFRE Genel Sigorta’yı ziyaret etti. Ziyarette öğrencilere, 2. yarıyıl dönemlerinde MAPFRE Genel Sigorta şirketinde mesleki uygulama yapacakları idari bölümler tanıtıldı. Yrd. Doç. Dr. Nüket Güler Baysoy ve Öğr. Gör. Aliye Aslı Sonsuz eşliğinde gerçekleştirilen ziyarette öğrencilere genel sigortacılık ile ilgili verilen eğitimin yanı sıra, şirket yöneticileri tarafından bölüm mezunlarının çalışabilecekleri birimler hakkında bilgiler sunuldu.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 14:53