Medipol öğrencisinin projesine TÜBİTAK desteği

07.03.2016

Medipol Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümü Yüksek Lisans Öğrencisi Orhan Özer’in kurumsal ve bireysel sağlık okuryazarlığı arasındaki ilişkiyi incelemeyi amaçlayan projesi TÜBİTAK tarafından deste..

e71e5-Orhan_Ozer.JPG

Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sağlık Yönetimi Bölümü Yüksek Lisans Öğrencisi Orhan Özer’in projesi TÜBİTAK tarafından desteklenecek. Özer, “Sağlık Hizmeti Sunan Kuruluşların, Kurumsal Sağlık Okuryazarlığı ile Hizmet Sundukları Kişilerin Sağlık Okuryazarlığı ve Hasta Memnuniyet Düzeyleri Arasındaki İlişkinin İncelenmesi” başlıklı projesi ile kurumsal ve bireysel sağlık okuryazarlığı arasındaki ilişkiyi ele alacak. Proje ile sağlık hizmeti sunan kuruluşların web sitesi, telefon, kurum içi tabelalar vb. alanlarda hastalarına yönelik yapmış oldukları sağlık okuryazarlığı çalışmaları incelenecek. 11 ay süreyle Medipol Üniversitesi’nde projesini yürütecek olan Özer’in danışmanlığını Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Erol Hayran üstleniyor.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 09:14