"Medipol Ozone Days" sona erdi

11.11.2014

Medipol Üniversitesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Sürekli Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen ve ilk uluslararası akademik ozon kursu olan "Medipol Ozone Days" s..

edipol_Ozone_Days.jpg

Uluslararası ozon terapisti bilim insanlarının eğitimci olarak görev aldığı "Medipol Ozone Days"e yurtdışı ve yurtiçinden farklı branşlardan 37 doktor kursiyer olarak katıldı. 6-8 Kasım 2014 tarihleri arasında Medipol Üniversitesi Hastanesi'nde düzenlenen kursun ilk iki gününde eğitimciler teorik bilgi ve tecrübelerini kursiyerlerle paylaşırken; üçüncü gün sabah programında pratik uygulamalar yapıldı. Öğleden sonra ameliyathaneden yapılan canlı yayın ile Medipol Üniversitesi’nden Doç. Dr. Arzu İrban tarafından bel fıtığı, spinal dar kanal ve koksaartroz olgularında girişimsel ozon tedavileri kursiyerlere gösterilirken; işlemler sırasında Şifa Üniversitesi’nden Yrd. Doç. Dr. Uğur Özdemir tarafından teknik bilgiler verildi. Kurs bitiminde katılımcılara sertifikaları Üniversitesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mahmut Tokaç ve Kurs Direktörü Doç. Dr. Arzu İrban tarafından takdim edildi. Tüm eğitimciler, katılımcıların bu kurs ile edindikleri bilgilerle hastalarına faydalı olmaları temennisinde bulundular.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 16:02