Ana içeriğe atla

Medipol’de kariyer planları için yol haritası çizildi

06.03.2018

Medipol Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübünün öncülüğünde düzenlenen MECTALKS EXPO’da öğrencilerin kariyer planları için yol haritası çizildi.

d

Medipol Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübünün öncülüğünde düzenlenen MECTALKS EXPO sona erdi. İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Serhat Yüksel’in açış konuşmasıyla başlayan etkinlik farklı iş alanlarından yenilikçi şirket ve markaların yöneticilerini öğrencilerle bir araya getirdi. 3 gün süren organizasyonda konuklar deneyimlerini katılımcılarla paylaştı, öğrencilerin kariyer planları için yol haritası çizildi. Kavacık Güney Kampüs Konferans Salonunda düzenlenen organizasyonda çeşitli iş ve staj imkânları da sunuldu.

HER GÜN FARKLI BİR ZİRVE

Her gün farklı bir zirve konseptiyle düzenlenen organizasyonda ilk gün ‘Satış & Pazarlama’ konusu ele alındı. Zirvede Ali Express COO’su Emrah Cora, Teknosa Uluslararası Satış Direktörü Tansel Tuzcu, Coca Cola İçecek Pazarlama Müdürü Gökçe Aysu, Vodafone Kıdemli Pazarlama Müdürü Erim Özer, TEB Müşteri Deneyimli Yöneticisi Sinemis Zengin ve Doğuş Enerji Perakende Satış Yöneticisi Efe Özgören tecrübelerini öğrencilere aktardı. ‘Finans & Denetim’ başlığıyla yapılan zirvenin 2.’nci gününde ise, Samsung Türkiye Ülke Finans Grup Lideri Reha Özcan, TÜSİAD Denetleme Kurulu Başkanı Orhan Turan, PWC Deneti Direktörü Namık Barış Doğan, Zorlu Holding Bilgi Teknolojileri Yöneticisi Müjdat Kaya ve P&G Finans Müdürü Oğul Eryaşar sunumlarını gerçekleştirdi.

İŞ AĞI OLUŞTURMA FIRSATI SUNULDU

Öğrenciler için iş ağı oluşturma fırsatı sunan organizasyon ‘İnsan Kaynakları’ zirvesiyle sona erdi. Zirvenin son gününde, Ciner Yayın Holding CHRO’su Erkan Ataman, Kamil Koç Organizasyon Geliştirme ve Eğitim Müdürü İzel Hara, UPS İnsan Kaynakları Yöneticisi Yenal Yolal, Nestle İnsan Kaynakları Yöneticisi Uygar Aydın, Xiaomi İnsan Kaynakları Müdürü Selim Yeşilyurt ve Anadolu Efes Yetenek Kazanım ve İşveren Markası Yöneticisi Berkan Nasser Mifleh konuşmalarını gerçekleştirdi.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 11:22