Medipol’de kayıt heyecanı

03.09.2012

İstanbul Medipol Üniversitesi’nde öğrenci kayıtları başladı. Bu yıl da tüm kontenjanlarını dolduran Medipol’e, ÖSYM kontenjanından 706 öğrenci kayıt yaptıracak.

9e0a4ca4-KayitHeyacani.JPG

Bu sabah başlayan kayıtlara öğrenci ve velilerden yoğun ilgi var. Lobide kurulan masalarda kayıt işlemlerini gerçekleştiren öğrenciler ve ailelerine, içecekler ve çeşitli ikramlar sunuluyor. Kayıtlar Cuma gününe kadar sürecek. ÖSYM kontenjanından gelen öğrencilerin yanı sıra yabancı uyruklu öğrenciler ve dikey geçiş sınavıyla Medipol’de eğitimine devam edecek öğrenciler ile birlikte yeni kayıt sayısının 750’yi bulması bekleniyor. Böylelikle 3. eğitim-öğretim yılında Kavacık ve Haliç Yerleşkelerinde yaklaşık 1600 öğrenci eğitim görecek.

Son Güncelleme Tarihi: 24/03/2023 - 13:37