Ana içeriğe atla

Medipol'e hoş geldin bahar!

29.03.2012

Bahar, bu yıl da İstanbul Medipol Üniversitesi’ne erken geldi. Sosyal Sorumluluk Kulübü’nün bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği Bahar Panayırı ile öğrenciler yeni mevsimi coşku içinde karşıladı.

d5d436c5-2c89-42c3-956f-ec1e0765f6f2-panayir.jpg

Lobide gerçekleştirilen panayır, sabah saatlerinde yiyecek ve içecek standında başladı. Öğrenciler, hocalar ve idari personel, öğrencilerin evlerinde yaptırarak getirdikleri yiyeceklerle kahvaltılarını yaptılar. Standa ilgi büyüktü. Yöresel tatların da yer aldığı stantta, yüzü aşkın çeşit pasta, börek, dolma ve salata satışa sunuldu.

Öğle saatlerinde müzik dinletisi başladı. Esad Bugra Toksöz, Faik Alper Ersöz, Semih Sarp ve Özgün Alkan’ın gitarları ile renk kattıkları programda Selen Subaşı, Harika Ödemiş ve Erkan Sultanoğlu sahneye gelerek sevdikleri şarkıları yorumladılar. Öğrenciler, arkadaşlarının performanslarına alkış ve tezahüratlarla cevap verdiler.

Sosyal Sorumluluk Kulübü Sorumlu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Saime Batırel ve Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkan Vekili Funda Karabağlı’nın koordinatörlüğünde hazırlanan programda, daha önce düzenlenen kampanyalarda toplanan yardımlar ile satın alınan 4 adet tekerlekli sandalye sahiplerine takdim edildi.

Programın sonunda, panayırdaki yiyecek-içecek stantlarından alışveriş yapan öğrenciler arasında çekiliş yapıldı. Genel Sekreter Prof. Dr. Ömer Ceran’ın yaptığı çekiliş sonunda 4 öğrenciye 5 gün boyunca ücretsiz yemek fişi takdim edildi.
 

Son Güncelleme Tarihi: 24/03/2023 - 15:34