Medipol’e “Yılın Sağlık Turizmi Projesi” ödülü

25.03.2021

Medipol Eğitim ve Sağlık Grubu, “Türkiye’nin Yükselen Değeri” projesi ile ‘Yılın Sağlık Turizmi Projesi’ ödülüne layık görüldü.

ozer_koca-f3fd6c06-3c6f-4aaa-8d43-d05e099d7c38.jpg

Şehirlerin geleceğine ışık tutmak amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Şehir Ödülleri’ sahiplerini buldu. Ardahan Üniversitesi Aşık Şenlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ödül töreninde Medipol Eğitim ve Sağlık Grubu, ‘Türkiye’nin Yükselen Değeri’ projesi ile ‘Yılın Sağlık Turizmi Projesi’ ödülüne layık görüldü. Programda; Şehir Özel Ödülleri, Umut Işığı Temalı Paydaş Ödülleri ve Bilim Işığı Temalı Akademik Ödüller olmak üzere üç ana tema üzerinden ödül takdimleri yapıldı. Şehir Ödülleri, şehir yönetim paydaşlarının yanı sıra ilgili bakanlıkların, belediye birliklerinin, kalkınma ajanslarının ve üniversitelerin de desteklerini alıyor.

Son Güncelleme Tarihi: 04/01/2023 - 10:02