Nijerya Enugu Eyaleti Kralı, Rektör Aydın’ı ziyaret etti

26.11.2012

Nijerya Enugu Eyaleti Kralı ve Nijerya-Türkiye Ticaret Odası Başkanı Dr. King Eche Hyacinth’in da aralarında olduğu Nijerya Heyeti, Rektör Sabahattin Aydın’ı ziyaret etti.

59f856ef-c503-45ca-8f31-533ccf3619aa-nijerya-heyeti.jpg

Dr. Hyacinth’e ziyaretinde Nijerya Topluluğu Derneği Temsilcileri de eşlik etti. Görüşmede Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Başkanı Prof. Dr. Gürkan Öztürk de hazır bulundu. Ziyarette, Nijerya ve Türkiye arasında kültürel iş birliğini geliştirmek, Medipol Üniversitesi ve Medipol Sağlık Grubu’nu yakından tanımak ve akademik bağlantılar kurmak amacıyla Türkiye’de bulunduklarını anlatan Hyacinth, Aralık ayında Nijerya’dan bir grup resmi yetkili ve işadamı ile birlikte tekrar Türkiye’ye geleceklerini söyledi.

Son Güncelleme Tarihi: 24/03/2023 - 12:42