Optisyenlik Programı öğrencileri Safa Grup Optik’i ziyaret etti

20.05.2014

Medipol Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Optisyenlik Programı öğrencileri, Öğr. Gör. Cemil Özgül başkanlığında, SAFA Grup Optik’i ziyaret etti.

d12c5c47349c-safaOptikZiyaret.jp

Hipermetropi, miyopi ve astigmat gibi göz kusurlarında hangi çeşit merceklerin kullanılması gerektiğine dair bilgi alan öğrenciler, imal edilmiş ham merceklerin istenilen çerçeveye uygun kesimini, çerçeve imalatını ve şekil verilme sürecini gözlemlediler. Farklı çeşit yüzdeki insanlara hangi tarz gözlük ve çerçevelerin uygun olacağını, meslek hayatlarında optik mağazası açmak istediklerinde kendilerini hangi zorlukların beklediğini ve nelere dikkat edilmesi gerektiğini dinleyen öğrenciler, gelen hastalara nasıl yaklaşılması gerektiğine dair tavsiyeleri de bire bir uygulayıcılardan dinlediler.

Son Güncelleme Tarihi: 22/03/2023 - 10:25