Orta ve düşük gelirli ülkelerde genel sağlık

27.06.2013

Sağlık Bakanlığı Sağlık Araştırmaları Genel Müdürlüğü’nün İstanbul Medipol Üniversitesi, Imperial Collage London ve Lancet Dergisi ile işbirliği halinde düzenlediği Genel Sağlık Kapsamı Bakanlar Ko..

d

İstanbul Hilton Oteli’nde 2 gün sürecek zirvenin ilk günkü son oturumunu Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Örgütü (OECD) ve Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) ortaklaşa düzenledi. Moderatörlüğünü Harvard Üniversitesi’nden William Hsiao’nun üstlendiği panelin katılımcıları Meksika’dan Ekonomik Analizler Birimi Başkanı Nelly Aguilera, Endonezya’dan Sağlık Bakan Yardımcısı Ali Ghufron ve Moldova Cumhuriyeti’nden Ulusal Sağlık Güvencesi Kurumu Genel Müdürü Mircea Buga oldu. Panelistler, ülkelerinin sağlık deneyimlerini anlattılar.

Son Güncelleme Tarihi: 24/03/2023 - 08:53