Prof. Dr. Baki Kuru son dersi verdi

29.05.2014

Hukuk camiasında hocaların hocası diye bilinen Prof. Dr. Baki Kuru, Hukuk Fakültesi 3.sınıf öğrencilerinin Medeni Usul Hukuku dersinde yılın kapanış dersini verdi.

-b8ac0acb1848-Baki_Kuru.jpg

Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Medeni Usul ve İcra İflas Hukukunun duayen isimlerinden Prof. Dr. Baki Kuru’yu ağırladı. İlk olarak Hukuk Fakültesi Amfisi önündeki lobide kokteyl verildi. Daha sonra derse geçen Prof. Dr. Baki Kuru, öğrencilere yılın kapanış dersinde “Çekişmesiz Yargı” konusunu anlattı. 86 yaşındaki Kuru’nun dersine öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Dersin sonunda öğrenciler Prof. Dr. Baki Kuru’ya, çalışmalarında kullandıkları ve hoca tarafından kaleme alınmış ders kitaplarını imzalattılar. Öğrenciler Prof. Dr. Baki Kuru ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Son Güncelleme Tarihi: 22/03/2023 - 10:03