Prof. Kılıç ‘TÜBİTAK Bilim Ödülü’nü kazandı

26.11.2018

İstanbul Medipol Üniversitesi Rejeneratif ve Restoratif Tıp Araştırmaları Merkezi (REMER) Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Ertuğrul Kılıç, ‘TÜBİTAK Bilim Ödülü’ne layık görüldü.

ugrul_hoca_yeni12 (1).jpg

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 2018 Yılı Bilim, Özel, Hizmet ve Teşvik Ödülleri sahiplerini buldu. Değerlendirme sonuçlarına göre, İstanbul Medipol Üniversitesinden REMER Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Ertuğrul Kılıç 2018 yılı ‘Bilim Ödülü’nün sahibi oldu. Kılıç, “Nörodejeneratif Hastalıklar Alanında Nörodejeneratif Hastalıkların Patofizyolojisi, Hücresel Sinyal İletim Yolaklarının Regülasyonu ve Sirkadyen Ritim ile Olan İlişkileri” konularındaki uluslararası düzeyde üstün nitelikli çalışmaları nedeniyle ödüle layık görüldü. Kılıç, geçtiğimiz aylarda da ‘2018 Aziz Sancar Bilim Ödülü’nü kazanmış, plaketini TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın elinden almıştı.

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 15:25