Prof. Öztürk’ün sergisi Taksim Metrosu’nda açıldı

03.03.2018

Medipol Üniversitesi Uluslararası Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gürkan Öztürk’ün 15 yıl boyunca çektiği yaban hayatı fotoğraflarının yer aldığı sergi Taksim Metrosu’nda sanatseverlerin beğe..

d

Medipol Üniversitesi Uluslararası Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi ve Rejeneratif ve Restoratif Tıp Araştırmaları Merkezi Müdürü Prof. Dr. Gürkan Öztürk’ün Asya, Afrika, Güney Amerika ve Avustralya’da çektiği yaban hayatı fotoğraflarının yer aldığı sergi Taksim Metrosu’nda açıldı. Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın ve Uluslararası Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulkadir Ömer'in de açılışa katıldığı sergide 55 fotoğraf yer alıyor. Güney Amerika’da Brezilya’dan Pantanal Bölgesi, Afrika’da Kenya’da Masai Mara ve Amboseli bölgeleri ile Tanzanya’dan Serengeti bölgesi ile Malezya ve Avustralya’dan fotoğrafların yer aldığı sergide Türkiye’den de birkaç kare var.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 11:28