Prof. Şen 2021 İlim Yayma Büyük Ödülü'nün sahibi oldu

20.12.2021

Prof. Şen 2021 İlim Yayma Büyük Ödülü'nün sahibi oldu

.

Prof. Dr. Zekai Şen, 2021 İlim Yayma Büyük Ödülü’nün sahibi oldu. Şen, ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan aldı.

İlim Yayma Vakfı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 2021 İlim Yayma Ödülleri, Dolmabahçe Sarayı’nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu. İstanbul Medipol Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zekai Şen, Büyük Ödül’ün sahibi oldu. Şen, ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı. Şen’in ödül almasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Erdoğan şöyle dedi: “Özellikle Büyük Ödül’ü, Prof. Dr. Zekai Şen hocamızın almış olmasından dolayı mutluyum. Zira İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı iken Zekai Şen hocamızdan İSKİ’de çok istifade ettik. Su sıkıntısı yaşayan İstanbul’un suya kavuşmasında önemli katkılar sağladı.”

Son Güncelleme Tarihi: 13/06/2022 - 13:50