Rektör Aydın ve beraberindeki heyet Azerbaycan’da temaslarda bulundu

22.03.2016

Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın ve beraberindeki heyet, Azerbaycan Tıp Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabir Aliyev ile görüştü.

d8-0817648ca47a-Azerb

Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın, Medipol Üniversitesi Hastanesi Medikal Direktörü Prof. Dr. Gazi Yiğitbaşı ve Pazarlama Müdürü Uygar Üstün, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Azerbaycan’a gitti. Azerbaycan Tıp Üniversitesi’nin konuğu olan Medipol heyeti, üniversitenin Rektörü Prof. Dr. Sabir Aliyev, Cerrahi Kliniği Direktörü Prof. Dr. Nuru Bayramov, Başhekim Doç. Dr. Asiman Hasanov, Uluslararası İşbirliği Koordinatörü Doç. Dr. Rahime Kabulova ve Uluslararası İlişkiler Müdürü Nadir Zeynalov ile görüştü. Görüşmede heyetler, iki üniversite arasında eğitim ve sağlık alanında işbirliğini değerlendirdi. Görüşme öncesi Azeri heyeti, Türkiye’de meydana gelen terör saldırılarında hayatını kaybedenler için Rektör Aydın’a taziyelerini iletti. Medipol Üniversitesi’ndeki mevcut fakülte ve programlar hakkında Azeri heyeti bilgilendiren Rektör Aydın, üniversitenin İngilizce ve Türkçe dille eğitim veren iki farklı tıp fakültesinin olduğunu, burada okuyan öğrencilerin Medipol Üniversitesi Hastanesi’nin klinik ortamlarında pratik yaptığını söyledi.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 15:19