Rektör Aydın ve Eczacılık Fakültemiz, Uluslararası İlaç ve Eczacılık Kongresi’ne katıldı

01.12.2014

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın ve Eczacılık Fakültesinin tüm öğretim elemanları ve öğrencileri, Uluslararası İlaç ve Eczacılık Kongresi’ne katıldı.

-d80aa8fe6773-eczacilik_ivek_kongre.jpg

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şeref Demirayak, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mahmut Tokaç ve Eczacılık Fakültesi'nden bazı öğretim elemanlarının da düzenleme kurulunda yer aldığı İVEK Uluslararası İlaç ve Eczacılık Kongresi, 28-30 Kasım 2014 tarihlerinde yapıldı. Eczacılık Fakültesinin tüm öğretim elemanları ve öğrencileri, kongre kapsamında panel ve bildiri çalışmalarına katıldı.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 15:45