Sosyal ve Kültürel Aktivite Kulübü stant açtı

29.11.2012

Sosyal ve Kültürel Aktivite Kulübü, kulüp tanıtımı ve üye kaydı için Kavacık Yerleşkesinde stant açtı.

osyal-aktivite.JPG

Farklı mesleklerde eğitim alan öğrencilerin birbirlerini tanımaları, güncel olaylara farklı bakış açıları kazandırılması ve günümüz problemlerine ortak akıl ile çözüm üretilmesi amaçlarıyla kurulan Sosyal ve Kültürel Aktivite Kulübü, kulüp tanıtımı ve üye kaydı için Kavacık Kampüsünde stant açtı. Kulüp, 2011-2012 eğitim döneminde yaptıkları söyleşilerde alanlarında uzman ya da popüler isimleri öğrencilerle buluşturdu. Bunlar arasında Turgut Özal Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Battal, Best FM radyo programcısı Serdar Gökalp ve “11 Eylül” ve “28 Şubat” kitaplarının editörü Abdurrahman Babacan da bulunmakta. Bu yıl farklı konu ve konuklarla başarılı etkinliklere imza atmayı planlayan kulüp, üye kaydına devam ediyor. İletişim için Kulüp Başkanı, Sağlık Yönetimi 2. Sınıf öğrencisi Orhan Özer’e ulaşılabilir.

Son Güncelleme Tarihi: 24/03/2023 - 12:41