Tıp ve Diş Hekimliği öğrencileri ilk önlüklerini giydi

01.10.2012

Üniversitemiz Haliç Yerleşkesinde düzenlenen törenle Tıp ve Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerine önlükleri giydirildi.

d

Sabah yapılan törende Tıp Fakültesi 1. Sınıf öğrencileri, öğleden sonraki törende ise Diş Hekimliği Fakültesi 1. Sınıf öğrencileri beyaz önlüklerini giydiler. Törenlere Rektör Prof. Dr. Sabahattin Aydın ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Ceran’ın yanı sıra Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Naci Karacaoğlan, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsamettin Oktay, Hukuk Fakültesi Dekanı M. Akif Aydın ile Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şeref Demirayak’ın da aralarında olduğu pek çok akademisyen katıldı. Öğrencileri bu özel günlerinde aileleri de yalnız bırakmadı. Rektör Sabahattin Aydın, Tıp Fakültesi Dekanı Naci Karacaoğlan ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Hüsamettin Oktay’ın konuşmalarının ardından öğrenciler sahneye davet edilerek hocaları tarafından beyaz önlükleri giydirildi.

Son Güncelleme Tarihi: 24/03/2023 - 13:28