TRT kameraları Medipol’de

04.04.2012

Medipol’ün Türkiye’de bir ilke imza atarak öğrencileri Anayasa yapım çalışmasına dâhil ettiği proje ilgi görmeye devam ediyor. Bugün de öğrencilere mikrofon uzatmak için TRT ekibi Medipol’e konuk o..

Geçtiğimiz aylarda web sayfası ve kurulan masa üzerinden yeni Anayasadan beklentilerini anlatan ve bu talepleri bir rapor olarak TBMM’ye sunan öğrenciler büyük ilgi görmüş, geçtiğimiz hafta Rektör Sabahattin Aydın ve beraberindeki bir heyet Meclis Başkanı Cemil Çiçek tarafından kabul edilmişti.

Projenin medyadan gördüğü ilgiye bir yenisi daha eklendi ve TRT Haber’den gelen bir ekip, öğrencilere mikrofon uzattı. TRT muhabiri, Hukuk Amfisinde gerçekleştirilen mülakatların ardından Rektör Sabahattin Aydın ve Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Yücel Sayman ile de kısa röportajlar gerçekleştirdi.

Son Güncelleme Tarihi: 24/03/2023 - 15:29