Ana içeriğe atla

TSM Koromuz Bahar Konserini verdi

23.05.2013

İstanbul Medipol Üniversitesi Tük Müziği Korosu’nun Bahar Konseri dün akşam gerçekleştirildi. Aylin Şengül Taşçı’nın şefliğindeki konserde TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı İnci Yaman da bir şarkı söy..

17c87d-konser-ali-emiri1.jpg

Türk Sanat Müziği Korosu Bahar Dönemi Konseri, dün akşam Fatih Ali Emiri Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.  Gecede, Klasik Türk Müziği şarkılarından oluşan repertuar seslendirildi. Öğretim üyesi ve öğrencilerin yanı sıra özel konukların da katılımı ile gerçekleşen konserin şefliğini Türk Müziği Sanatçısı Aylin Şengül Taşçı yaptı. 

 

Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şeref Demirayak ile Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nevzat Koç'un da yer aldığı koroya kanunda Mert Demircioğlu, udda Gürcan Yaman, kemençede Neva Gülses, çelloda Murat Süngü ve ritimde Ahmet Kulik eşlik etti. Konserde Öğretim Görevlileri Sevda Er ile İlker Köse de birer şarkıyı solist olarak yorumladılar.

  

Haftalardır konser için hazırlanan koronun şarkıları izleyicilerden yoğun alkış aldı. Konseri Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Fahri Ovalı ile eşi Dr. Sema Ovalı, Koşuyolu Medipol Hastanesi İnsan Kaynakları Müdürü Sevgi Yiğit ile Medipol doktorlarından, Aylin Şengül Taşçı'nın eşi Prof. Dr. Hasan Taşçı ile birlikte üniversitemizden Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Akif Aydın, Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Ağralı, Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Başkanı Prof. Dr. Candan Algun, Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Tangül Müdok, Prof. Dr. Nesrin Emekli, Yrd. Doç. Dr. İlknur Keskin ve Yrd. Doç. Dr. Esra Çikler ile pek çok idari personel, öğrenciler ve aileleri izledi.

 

Konserin sonunda Taşçı’ya çiçek takdim eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Ceran, muhteşem bir konser izlediklerini söyledi. Ceran, TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı İnci Yaman’a da teşekkür etti.

 

Konserde sahne alan öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz şu isimlerden oluştu:

 

Prof. Dr. Şeref Demirayak

Prof. Dr. Nevzat Koç

Öğr. Gör. Sevda Er

Öğr. Gör. İlker Köse

Aslıhan Altuntaş

Ayşe Lamia

Begüm Yücesoy

Berkan Darıcı

Büşra Meltem Yılmaz

Ece Erözgür

Ecem Girgin

Elif Nur Başaran

Fatma Elif Sezer

Gizem Nur Hodul

Hanım Ecem Elbir

İrem Diler

İrem Solak

İbrahim Kırhan

İsmail Altıparmak

Kübra Erdoğan

Merve Aliyazıcıoğlu

Mustafa Enes Aksoy

Nejla Kazoğlu

Nermin Sedef

Nimet Polatçelik

Nurullah Gündüz

Seher Dallı

Selçuk Helvacıer

Semra Güllüoğlu

Seniha Selen Acar

Serenay Pekşen

Şeyma Akçimen

Ülfet Kara

Yusuf Köprülü

Yusuf Kılıç

Zeynep Sakı

Zeynep Yeşim Can

 

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

Son Güncelleme Tarihi: 24/03/2023 - 09:22