Ulusal Dil ve Konuşma Terapisi Çalıştayı yapıldı

08.03.2016

Ulusal Dil ve Konuşma Terapisi Çerçeve Eğitimi Programı (ÇEP) Çalıştayı Medipol Üniversitesi’nde yapıldı.

-85fb-4006c56b43b0-Seyhun_Topbas_Calistay.JPG

Ulusal Dil ve Konuşma Terapisi Çerçeve Eğitim Programı (ÇEP) Çalıştayı, Medipol Üniversitesi Kavacık Kampüsü’nde gerçekleşti. Sağlık Bilimleri Dekanları Konseyi (SABDEK) Çalışma Grubu ile Medipol Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Seyhun Topbaş’ın organize ettiği çalıştaya, üniversitelerin dil ve konuşma terapisti bölüm başkanları, öğretim üyeleri ve diğer temsilciler katıldı. Açılış konuşmasını Prof. Topbaş’ın yaptığı çalıştayda, dil ve konuşma terapisi bölümü lisans eğitiminin akreditasyonu için genel bir çerçeve sunulması amaçlandı. 2 grup halinde çalışmaların yapıldığı çalıştayda ilk grupta, “Mezuniyet Öncesi Dil Konuşma Terapisi (DKT) Eğitiminin İçeriği” başlıklı taslak çalışmasına katkıda bulunulurken, ikinci grupta ise “Ulusal Dil Konuşma Terapisi (DKT) Yeterlikler Çerçevesi” başlıklı taslak çalışması hakkında uygulamalar ve beceriler tartışıldı.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 09:10